Goedkoopste van Nederland Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €40,-

VIND UW CARTRIDGE - klik hier

Op deze pagina kunt u via uw printer type de juiste cartridge vinden. Klik op het logo van uw merk printer.
Staat uw printer er niet bij? Neem dan gerust even contact op via het contactformulier.
 

De goedkoopste inktcartridges van Nederland? Bespaar tot 80% op printen!

Bij Inktprecies.nl zijn de cartridges het goedkoopste van Nederland! Hierboven kun je keuze maken uit de verschillende merken printers. Wanneer je op het merk klikt heb je keuze uit de verschillende printertypes. Als je het juiste printertype hebt geselecteerd verschijnt de cartridges die jij nodig hebt. Het merk van je printen en het type kun je printen vinden. 
 

Meer info over inktcartridges

Er zijn ook inktcartridges die geschikt zijn voor meerdere typen printers. Het is belangrijk om goed te kijken welke cartridges bij jou printer horen. Het is belangrijk dit te doen voordat je de inktcartridges aanschaft. Als je deze gevonden hebt, kun je via onze webshop zoeken naar de cartridges. De eenvoudige keuzehelp toont precies de cartridges die jou printer nodig heeft. 
De verschillende merken die de inktcartridges verkopen vragen enorm bedragen om te kunnen printen. Vandaar dat Inktprecies.nl huismerken levert die tot wel 80% besparing opleveren. Wij hebben bijna alle cartridges in ons assortiment zodat jij goedkoop kan printen. Door onze huismerken betaal je dus veel minder maar de kwaliteit is erg goed. We leveren dus niet de cartridges van de merken, maar huismerken die gebruikt kunnen worden voor de printer. Probeer een van onze huismerken en ontdek de kwaliteit zelf. Ben je toch niet tevreden over een ontvangen prodcut, dan kun je deze retourneren. Wij zijn zeer benieuwd naar je reactie en helpen je graag als je ergens niet uit komt. Besparen tot wel 80% op printen? Koop de inktcartridges bij Inktprecies.nl 
 

Waardoor zijn de inktcartridges van Inktprecies.nl zo goedkoop?

Natuurlijk vraag je je af waarom onze inktcartirdges zo goedkoop zijn en waarom de orginele van de merken zo duur? Dit heeft te maken met de printers. Deze zijn de laatste jaren ontzettend gedaald in prijs, waardoor de marges kleiner zijn. Je koopt dan een goedkope printen, maar hebt ontzettend dure inkt nodig. Hier maken de grote merken wel enorm marges op waardoor printen voor jou zo duur wordt. Het heeft niets te maken met de kwaliteit, maar slechts met hun verdienmodel. Dus twijfel niet aan de kwaliteit en gebruik de cartridges van Inktprecies.nl en ervaar het zelf!
 

Setjes inktcartridges en losse inktcartridges

In de webshop van Inktprecies.nl kun je setjes inktcartridges of losse inktcartridges bestellen. Het gebeurt namelijk wel eens dat de ene kleur eerder op is dan de andere, denk bijvoorbeeld aan de kleur zwart. Daarom levert Inktprecies.nl standaard bij Espon, Brother en Canon een extra zwarte cartridges GRATIS!! Ook kun je andere kleuren eenvoudig bestellen. Deze zijn ook toegevoegd als gerelateerde items onder de setjes. Staat er een losse cartridges toch niet tussen of heb je behoefte aan een grotere afname? Dan kun je ons gerust een mail sturen of bellen zodat jij de inktcartridges ontvangt die je nodig hebt! Tot snel! Profiteer vandaag nog van de enorm scherpe prijzen van Inktprecies.nl! 

 
Geen producten gevonden...